RESERVEER HIER..

Hier kunt u de keuze maken om online te reserveren en te betalen.

De betaling kan via iDEAL gebeuren. iDEAL is een betaalstandaard voor veilige en directe betalingen op internet. Alle internetbankierende gebruikers van ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers met iDEAL kunnen betalen.

Bekijk onze 3 optie’s om te boeken, er is voor ieder wat bij.

OPTIE 1

Een vaste prijs voor een enkele- of retourreis rechtstreeks van en naar Schiphol. U kunt gecombineerd worden met andere passagiers, maar kunt er zeker van zijn dat u tijdig aankomt bij de vertrekhal.

OPTIE 2

Bij optie 2 wordt de postcode berekend, dus hoe dichter u bij een vliegveld woont, hoe goedkoper de taxirit wordt. Bij deze optie moet er wel direct online afgerekend worden. Dit kan ook online via I-deal.

OPTIE 3

Vindt u het niet erg ruim voor vertrek op het vliegveld te arriveren, dan kunnen wij u voor een zeer aantrekkelijk tarief vervoeren. De rit zal gecombineerd worden met andere reizigers. U wordt maximaal 6 uur voor de gewenste aankomsttijd op het vliegveld opgehaald. Bij een retourrit is de wachttijd maximaal 2 uur vanaf   melding bij de STA-balie.Indien u bij de terugrit gecombineerd wordt met reizigers die gekozen hebben voor optie A, of B, dan zal het afzetten van deze passagiers prioriteit hebben.

Enkele reis P/P – € 80,00          Retour P/P – € 135,00

De rit zal gecombineerd worden met andere reizigers. U wordt maximaal 6 uur voor de gewenste aankomsttijd op het vliegveld opgehaald.

Bij een retourrit is de wachttijd maximaal 2 uur vanaf   melding bij de STA-balie.

 

 Web Analytics Made Easy -
StatCounter